Är du intresserad av att utbilda dig till förbundsdomare inom padel?

Är du intresserad av att utbilda dig till förbundsdomare inom padel?

Vi har som mål att utbilda nya och vidareutbilda befintliga domare då behovet är stort av domare när tävlingar spelas. I vissa tävlingar använder man en matchövervakande domare och i vissa matchdomare från semifinal och framåt. Det kan variera beroende av tävlingsnivå. Intresseanmälan är till dig som är intresserad av regler och vill tjänstgöra som matchdomare och överdomare på padeltävlingar, i första hand sanktionerade av Svenska Padelförbundet.

Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av regler, domarfrågor och att du har passion samt några års erfarenhet av att spela padel. Utbildningen är gratis men kostnad för mat, resa och logi bekostas och bokas av kursdeltagare själv.

Utbildningen varar i fyra dagar och genomförs i samband med en SPT.

Preliminärt datum för nästa utbildning är 10-13/3. Plats är ej bestämt.

Varmt välkomna med er intresseanmälan på länken: https://forms.gle/vYc6NmKPd3rPuifv5

Vid frågor kontakta ansvarig för domarutbildningar:
Hawler Rabun, tel. 073 – 317 53 91, mail: hawler.rabun@hotmail.com