Tävlingslicens

Licensvillkor

För att få lösa licens så måste du var medlem i en förening som är ansluten till Svenska Padelförbundet.
Via denna länken
tecknar du din licens.

Hantering av dina personuppgifter

Genom att bli licensinnehavaren samtycker du till att dela dina detaljer för turneringar.

Svenska Padelförbundet, nedan kallad SPF, tar din integritet på allvar. Här hittar du information om hur förbundet använder din personliga information.

Licensinnehavaren samtycker till att SPF och dess sponsorer samlar in, lagrar och använder information om licensinnehavaren (namn, adress, e-post, betalningsinformation etc) och licensinnehavaren användning av SPFs tjänster för att administrera och skydda medlemskapet.

Licensinnehavaren har rätt att få tillgång till sina personuppgifter och kan kräva att de tas bort. SPF kommer att radera licensinnehavarens information om det inte finns något legitimt behov av att behålla informationen. Licensinnehavaren kommer att få en bekräftelse på radering.

SPF får inte dela information med en extern tredje part utan licensinnehavarens samtycke, såvida det inte krävs enligt lag eller som en del av betalningsinsamling, försäkringskrav eller redovisning.

Vid betalning av en licens erhåller SPF-licensinnehavaren samtycke till att SPF kan använda någon form av kommunikation med licensinnehavaren, för att informera och / eller marknadsföra sitt erbjudande, i enlighet med marknadsföringslagen. Licensinnehavaren kan när som helst dra tillbaka sitt samtycke angående marknadsföringsfrågor genom att kontakta SPF.

SPF kan lagra personlig information så länge det är relevant eller tills licensinnehavaren begär att informationen tas bort. Läs mer under GDPR.

Vad kostar Tävlingslicens?
Barn 0-12 år: 0 kr
Junior 13-18 år: 200 kr
Seniorer 19-64 år: 450 kr
Pensionär 65+ år: 200 kr


Vill du hålla koll på ditt kvitto och medlemskap så loggar du in med samma uppgifter som för Rankedin via deras administrationsverktyg: Book 24/7.