Rankedin är uppgraderat och föreningar kan betala medlemsavgiften för 2021

Vi kan nu meddela att Rankedin har uppdaterat/uppgraderat sin tjänst.

Nu är det möjligt att koppla ihop den som vill betala tävlingslicens med sin hemmaklubb; d vs att man som spelare väljer i bläddringslistan vilken klubb man tillhör och är medlem i, för att kunna betala licensen.

En funktion vi har väntat på länge som besparar oss mycket tid från att manuellt kontrollera klubbtillhörighet.

Detta innebär också att alla medlemsklubbar kan nu gå in och betala medlemsavgiften till Svenska Padelförbundet för 2021. Se bara till att ni väljer er klubb i bläddringslistan.

Vidare så kommer vi inte att fakturera några medlemsavgifter då vi behöver ha alla medlemsklubbar registrerade i Rankedin och sedemera också i IdrottOnline. Idag är det bara 16 av 97 medlemsklubbar som registrerat sig i IdrottOnline.