Den andra deltävlingen av CUPRA Swedish Padel Tour – SPT2 COREM Åby blir något i hästväg!

 

CUPRA Swedish Padel Tour – SPT2 COREM Åby avgörs den 29 april – 1 maj på Every Padel Åby Arena – vägg i vägg med klassiska Åbytravet i sydöstra Göteborg. 

– Det är fantastiskt kul att få ta över stafettpinnen och arrangera den andra deltävlingen på CUPRA Swedish Padel Tour efter en så lyckad premiär i Jönköping. Vi är både glada och stolta över att få Svenska Padelförbundets förtroende och vi kommer se till att tävlingen genomförs på bästa tänkbara sätt, säger Magnus Repsgård, Verksamhetschef på Every Padel Åby Arena.

Svenska Padelförbundet ser fram emot att komma till Åby i Göteborg och få genomföra CUPRA SPT2 tillsammans med Every Padel. Every Padel Åby är en fantastiskt fin arena med 21 dubbelbanor och fyra singelbanor där hela sex av dubbelbanorna har utspring. Det finns med andra ord alla förutsättningar för att detta kommer bli en lika fin tävling som CUPRA SPT1.

– Nu tar padeln position och gör Åby känt för mer än sina klassiska travbanor, säger Jens Grafström, Tävlingsansvarig på Svenska Padelförbundet. Vi ser fram emot kickar lika hårda som hästarna sparkar! avslutar han.

 

Biljetter, länk: Biljetter CUPRA Swedish Padel Tour – SPT 2 COREM Åby

Biljetter, QR-kod:


Svenska Padelförbundet

Jens Grafström
Tävlingsansvarig
jens@svenskpadel.se

0707-33 88 03

Every Padel Åby Arena

Magnus Repsgård

Verksamhetschef

magnus.repsgard@everypadel.com

0736-52 66 68