Första deltävlingen av CUPRA Swedish Padel Tour 2022 arrangeras av PDL Jönköping 

Det blir PDL Jönköping som arrangerar den första deltävlingen på CUPRA Swedish Padel Tour 2022. Deltävlingen genomförs den 18-20 mars på PDL Axelent Arena. 

Väldigt roligt att vara arrangör av den första deltävlingen på CUPRA SPT 2022. Vi är både glada och stolta över att få Svenska Padelförbundets förtroende och vi kommer se till att tävlingen genomförs på bästa tänkbara sätt, säger Jonas Persson, Tävlingsansvarig på PDL.

Vi ser fram emot att komma till Jönköping och få genomföra CUPRA SPT 1 tillsammans med PDL. PDL Axelent Arena är en fantastiskt fin arena med 16 dubbelbanor varav 4 banor med utspring där 2 är centercourts med läktare. Det finns alla förutsättningar för att detta kommer bli en mycket väl genomförd tävling, säger Jens Grafström, Tävlingsansvarig på Svenska Padelförbundet.

Tävlingen öppnas för anmälan onsdag 15 feb.