SM för seniorer genomförs i Kungälv av Club Padel Of Sweden

SM 2021 för seniorer kommer att genomföras 3-5 september i Padel Of Swedens nya hall i Kungälv.

Hallen har 17 banor varav en Centercourt med utspring.

-Vi är glada att Club Padel Of Sweden i Kungälv och Padel Of Sweden som anläggning tar sig an arrangörskapet för SM 2021. Vi ser att de har bra förutsättningar för att skapa ett fantastiskt arrangemang, säger Jens Grafström Tävlingsansvarig Svenska Padelförbundet.

-Vi ser verkligen fram emot att stå som värd för SM i padel 2021. Vi har höga ambitioner att ta vid efter tidigare arrangörer och göra det bästa SM-arrangemanget i padel någonsin, säger Jonas Persson, Sportchef och Tävlingsledare Club Padel Of Sweden.

Spelformen för SM är 3 set med Golden point och plate. Hur många deltagare som får spela beror på hur gällande restriktioner ser ut och beslut tas närmare tävlingen.

Tävlingarna kommer att sändas av Padel-Television.