Spännande matcher och bra padel i SPT Future i Borås

Äntligen har vi kunnat starta juniortävlingarna. I Borås så genomfördes nyligen SPT Future. Extra roligt att intresset från juniorerna är så stort och att vi bjöds på så fint spel. På SPT Future som spelar morgondagens svenska elitspelare och med denna utveckling ser svensk padels framtid ljus ut, säger Kent Persson, kommunikationsansvarig för Svenska Padelförbundet.

Otroligt roligt att vi är igång med SPT Future och att vi fått se drygt 90 ungdomar från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder tävla för första gången på länge, säger Andreas Johansson, Förbundskapten för Juniorlandslaget.

Spännande matcher och bra padel är glädjande men vi ledare för landslaget är extra glada för den goda stämningen runt om banorna och fair play på banorna. Vi har sett många goda exempel i helgen på vad det innebär att vara en bra medspelare och lagkamrat. Bådar gott inför framtiden!

Nästa anhalt är Court1 i Nacka 30/7-1/8. Vi är nu i en väldigt intensiv period i arbetet med att få igång vår organisation runt laget som ska representera oss på junior-VM, säger Andreas Johansson, Förbundskapten för Juniorlandslaget.

Resultat SPT Future Borås

Flickor 14:

 1. Siri Karlsson/ Emilia Sten
 2. Juni Sjöland/ Elizia Bosson
 3. Ninja Åberg/ Milla Nygren

Flickor 16:

 1. Ella Ho/ Tea Hylander
 2. Elle Sigfrid/ Izabel Jovanovic
 3. Ebba Edstrand/ Thea Lif

Flickor 18:

 1. Smilla Ho/ Maja Eriksson
 2. Filippa Vial/ Alva Norberg
 3. Anna Fyrpil/ Maja Ardesjö

Pojkar 14:

 1. Viktor Forsberg/ Junior Brydolf
 2. Oliver Hodos/ Herman Tenemyr

Pojkar 16:

 1. Willy Släryd/ Isaac Wiman
 2. Erik Nordström/ Valdemar Gelinder

Pojkar 18:

 1. Rasmus Axelsson/ Leo Hylander
 2. Lucas Thommy Svensson/ Nils Matsson