Sverige deltar i Europamästerskapen i padel i Spanien 

Sverige har anmält sig för att delta i Europamästerskapen i padel med både ett damlag och ett herrlag. Mästerskapet spelas i Spanien den 28/6-4/7 och arrangeras av FIP (Internationella Padelförbundet). 

Till Europamästerskapet i Spanien har över 16 länder anmält sig, vilket innebär ett starkt startfält. Svensk padel har tagit stora steg framåt och vi håller idag en hög nivå. Vi ser fram emot att återigen få se våra landslag tävla. För våra spelare blir detta ett tillfälle att få tävla för Sverige och visa upp för Europa att Sverige är en stark och växande padelnation. Med ett så namnkunnigt startfält i detta EM så blir det spännande att se hur Sverige står sig i landslagssammanhang.

Sverige kommer att delta i EM om pandemin tillåter ett deltagande och att genomförandet av EM kan ske på ett tryggt sätt.