Lottat till Cupra Swedish Padel Tour Klövern Mölndal

Lottningen till tredje deltävlingen på CUPRA SPT – SPT KLÖVERN Mölndal som spelas den 1-2/5 är genomförd på Padel-Television. Det är första gången som lottningen sändes. I programmet analyseras lottningen och flera aktuella ämnen diskuteras.

Herrlottningen:

På herrsidan har Per Hjalmarsson/Douglas Rutgersson fått ett wildcard. Rutgersson är en av de mest hårdsatsande unga spelarna som nu ska bli intressant att få se spela mot Sverigeeliten tillsammans med Hjalmarsson.

Grupp 1:

Carl Knutsson/Daniel Windahl

Filip Svensson/Staffan Falkenström

Pablo Figueroa/John Larsson

Per Hjalmarsson/Douglas Rutgersson

Grupp 2:

Simon Vasquez/Cayetano Rocafort

Viktor Stjern/Pierre Bonfré

Christoffer Persson/André Schlyter

Johan Brunström/Anton Andersson

Damlottningen:

På damsidan är det tre nya spelare i startfälten. Ann Roslund och Malin Talcoth går in på sin ranking i tävlingen. Ingela Pihl har dessvärre lämnat återbud vilket innebär att Emma Pettersson denna gång spelar med Hanna Knutsson.

Grupp 1:

Sofia Arvidsson/Baharak Soleymani

Anna Åkerberg/Amanda Alexandra Girdo

Emma Pettersson/Hanna Knutsson

Ann Roslund/Malin Talcoth

Grupp 2:

Antonette Andersson/Emmie Ekdahl

Åsa Eriksson/Rebecca Nielsen

Sandra Örtvall/Beatrice Cedermark

Ajla Behram/Matilda Hamrin