CUPRA Swedish Padel Tour kommer till Göteborg 1-2 maj

Den tredje deltävlingen av CUPRA Swedish Padel Tour kommer att spelas i nyöppnade Every Padel som ligger i Åby Arena i Mölndal, Göteborg, den 1-2 maj.

Vi ser fram emot att komma med SPT till Göteborg med ett starkt startfält. Tävlingen är den 3:e i CUPRA Swedish Padel Tour och kommer att bli väldigt viktig i CUPRA SPT-racet där wildcard står på spel till Sveriges WPT-deltävling Areco Malmö Padel Open.

Deltävlingen kommer att streamas av Padel-Television som är Svenska Padelförbundets partner när det gäller streamingen av förbundets tävlingar.

Samarrangör till Svenska Padelförbundet kommer att vara en förening där namnet inte är satt än men föreningen är under bildande och ev överskott av turneringen kommer gå till föreningens barn- och ungdomsverksamhet.