Högsta prissumman i svensk padel på CUPRA SPT Lindesbergs Bygg på WAP i Örebro den 27-28/2

Prissumman på SPT deltävlingen på WAP i Örebro kommer bli den högsta hittills i svensk padel. Prispengarna är fastställt till sammantaget 120 000 :- . Det är arrangören WAP som garanterar prissumman och där Lindesberg Bygg blir lokal titelpartner för tävlingen.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett arrangemang i toppklass och att kunna erbjuda spelarna den högsta nivån på prispengar. Vi ser fram emot att välkomna Sveriges bästa padelspelare till vår hall i Örebro, säger Andreas Jensen, klubbchef för WAP Padelclub Örebro.

Det är glädjande att förutsättningarna blir så fina och bra i Örebro. Det är fantastiskt roligt att WAP Örebro gör denna otroliga satsning och att de tar ett stort ansvar för genomförandet av deltävlingen. Nu ser vi fram emot ett bra sportsligt arrangemang. Vi är många som längtar efter att få se Sveriges bästa padelspelare tävla igen, säger Calle Åkesson, verksamhetschef för Svenska Padelförbundet.

Prispengarna fördelas enligt följande och är samma för Dam- respektive Herrklassen:

Vinnarna:        30 000 :-

2:a plats:         15 000 :-

3:e plats          10 000 :-

4:e plats          5 000 :-

Spelformen:

Spelformen är gruppspel, där 2 gruppmatcher spelas på lördagen och den sista gruppspelsmatchen på söndagen.

Vinnarna i respektive grupp får till final och tvåorna får spela match om tredje plats.

Anmälan:

Anmälan kommer att öppnas tisdagen den 9/2 på RankedIn och stängs på söndagen den 14/9.

Wildcard söker man genom att maila jorgen.persson@svenskpadel.se senast söndagen den 14/9.