Första deltävlingen av CUPRA Swedish Padel Tour genomförs på WAP Örebro den 27-28/2

Det blir We Are Padel, WAP Padelklubb, Örebro som blir arrangör för den första deltävlingen på CUPRA Swedish Padel Tour. Deltävlingen genomförs den 27-28/2 på WAP´s nybyggda anläggning i Örebro.

Vi ser fram emot att få vara arrangör av den första deltävlingen på Sveriges största padeltour, CUPRA SPT. Tävlingen kommer genomföras i vår nybyggda hall i Örebro. Föreningen är både glad och stolt över att få Svenska Padelförbundets förtroende och vi kommer se till att tävlingen genomförs på bästa tänkbara sätt, säger Andreas Jensen, Klubbchef för WAP Padelklubb Örebro.

De idrottsliga förutsättningarna kommer bli mycket bra då alla matcher kommer spelas på WAP´s två centercourts som har ”spring-ut-möjlighet”. Det kommer öka upplevelsen för tittarna. Vi ser fram emot att komma till Örebro och få genomföra den tävlingen tillsammans med WAP. Det finns alla förutsättningar för att detta kommer bli en mycket väl genomförd tävling, säger Calle Åkesson, verksamhetschef för Svenska Padelförbundet.

Deltävlingen i Örebro kommer att genomföras utan publik på plats och alla restriktioner kommer att följas för att tävlingen ska kunna genomföras på ett tryggt och säkert sätt. Deltagarantalet är begränsat till 8 par i Herr- respektive Damklassen baserat på den svenska rankingen. Tävlingen kommer att streamas, mer information kring det kommer senare.