Första CUPRA SPT spelas 27-28 februari

Den första deltävlingen på CUPRA Swedish Padeltour kommer att spelas den 27-28 februari. På grund av pandemin blir det dock med ett begränsat startfält. Det blir 8 par, herr samt dam, som kommer spela utifrån rankingen och spelformen blir gruppspel med efterföljande finalspel.

Vi ser verkligen fram emot att kunna starta tävlingssäsongen, även om den blir i en mycket begränsad form. Genom att göra deltävlingen begränsad så följer vi de riktlinjer som gäller under pandemin för tävlingsverksamhet.

Spelplatsen för den första deltävlingen är ännu inte klar. Så nu söker Svenska Padelförbundet lokal arrangör för tävlingen. Kontakta förbundet för mer information och för att anmäla intresse. Intresseanmälan behöver vara förbundet tillhanda senast 26/1. På grund av pandemin kommer vi prioritera att hitta orter som gör att resandet blir begränsat för deltävlingarna under våren.