Svenska Padelförbundet prioriterar tryggheten och säkerheten främst under pandemin

Svenska Padelförbundet prioriterar tryggheten och säkerheten främst på våra tävlingar. Vi följer noggrant vad som händer med utvecklingen av pandemin, regionalt och nationellt samt de beslut myndigheter tar gällande restriktioner. Kommande restriktioner kan innebära begränsningar av såväl publik som själva genomförandet av tävlingar. Därför kommer förbundet vara berett att ta de beslut som krävs för att se till att smittspridning inte sker på våra arrangemang och tävlingar. Det kan innebära att tävlingar genomförs utan publik eller till och med att tävlingar ställs in.

Förbundet har tävlingar kvar att genomföra på Swedish Padel Tour samt SM för klubblag och veteraner. Vi återkommer med beslut inför varje tävling i så god tid som möjligt. Självfallet följs myndigheternas rekommendationer. Det innebär för deltävlingen i Karlstad att 50 personers begränsningen gäller, därmed att tidigare begränsningar kvarstår och att det är ett publikfritt arrangemang, ackreditering kommer att krävas.