Ny officiell partner inom Sportdryck

Vi vill presentera iQ fuel som är vår officiella samarbetspartner för funktionella sportdrycker.

iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Deras produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är deras produkter fria från koffein, taurin och socker. Vilket gör att även detta är ett perfekt alternativ för alla sportande ungdomar. De har tagit fram två produkter en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus. Den andra en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter.

Tillsammans med iQ fuel ger vi padelföreningar och hallägarna möjlighet att öka sina intäkter. Dessutom kommer iQ fuel donera 1 kr per såld burk till Padellyftet – Svenska Padelförbundets barn- och ungdomssatsning.

iQ fuel FOCUS är nästa generations funktionella dryck som gör att du blir mentalt fokuserad utan koffein och taurin som dessutom är sockerfri. FOCUS är framtagen för elitidrottare på högsta nivå men passar även i samband med alla fysiska aktiviteter eller när du känner att ditt fokus sviker. Idag lever vi i en stressig miljö i vår moderna värld med allt från smartphones till dataskärmar och intag av kost genom halvfabrikat samtidigt som tempot ökar och allt går snabbare. iQ fuel fyller på dina depåer och ökar ditt mentala fokus under en längre tid. Focus innehåller B vitaminer, D vitamin, C vitamin, ginseng, rosenrot, karnitin, kolin, teanin . Med en unik sammansättning är iQ fuel FOCUS det självklara valet när du vill bli fokuserad.

iQ fuel HYDRATE är nästa generations vätskeersättning som ger dig rätt återhämning med elektrolyter, vitaminer och salter. HYDRATE är framtagen för elitidrottare på högsta nivå men passar när du är uttorkad eller utsatt din kropp för fysiska aktiviteter. Passar även när du vistas i hetta och sol när du svettas mycket. HYDRATE innehåller vitaminer, mineraler och salter så du på ett bra sätt återhämtar kroppens förlust av salter, mineraler. HYDRATE är det självklara valet när du behöver återställa vätskebalansen i din kropp.

Det känns extra bra att kunna erbjuda denna möjlighet när det är fokus på en riktigt bra och nyttig produkt såväl för vuxna som ungdomar. Var med och stötta barn och ungdomssatsningen i det här trepartssamarbete så utvecklar vi svensk padel tillsammans.

Kontakta iQ fuel för en offert: anders@iqfuel.se