Förbättringar angående priserna i SPT

Första SPT-tävlingen för året är genomförd och det blev en tävling med mycket folk med härlig inramning och bra med spel. Roligt att se både de seniora klasserna och ungdomarna tävla samma helg. Stort tack till Helsingborg Padel för ett bra genomfört arrangemang.

Vi vill gratulera alla deltagarna till en väl genomförd tävling och extra stort grattis till vinnarna.

Eftersom detta var första tävlingen för året med ett nytt upplägg så har vi fått till oss några förbättringsförslag som vi ska titta på till fortsättningen så att kommande tävlingar flyter på så bra som möjligt.

Vad som inte känns bra är att vinnarna i de olika klasserna, framför allt ungdomsklasserna, inte fick några priser. Det ber vi såklart om ursäkt för. Vi har missat det i kommunikationen med arrangören och det tar vi i förbundet på oss. Det blev så klart en besvikelse att gå från en tävling som vinnare eller tvåa utan priser. Det ska inte hända fler gånger.

Vi ser fram emot kommande tävlingar, hoppas vi ses ute i padelhallarna.