Säg hej till Jörgen Persson, ansvarig för SPT & Sanktionerade tävlingar

Lär känna Padelförbundet!


Hej! Vad heter och vad kallas du?

Jörgen Persson & kallas sedan ungdomen för ”Perssa”.

Vem är du?

Jobbar som säljare av eventlokaler på Englaporten. Förutom padel tycker jag om att umgås med familjen, kompisar & resa.

Var bor du?

Bor i Sundsvall, uppvuxen i Kramfors, född i Stockholm.

Vad gör du för Padelförbundet?

Ska ansvara för sanktionerade tävlingar och SPT. Är en föreningsmänniska och har suttit i styrelser inom tennis, innebandy och sitter just nu även i nybildade Sundsvall Padelklubb. Har även varit både ledare & tränare inom tennis, innebandy & ishockey. Som aktiv har jag tävlat i tennis och de senaste åren även tävlat runt om i Sverige i padel. Så jag anser att jag har en del erfarenhet av föreningsarbete & tävlingssammanhang.

Hur hittade du padel?

Spelade första gången på semesterresa i Nerja, Spanien våren 2016. Med bakgrund från tennisspel så fastnade jag direkt & framförallt att spela dubbel är något jag tycker oerhört positivt. Att dela glädje & roligt snack i buren! En ren slump att jag spelar på forehand, dock försöker jag spela mer backhand för att utvecklas. Har en del “boll i kroppen” så jag tycker om stoppbollar.

När du inte spelar padel, vad gillar du att göra?

Resa är otroligt spännande & kul.

Vad vet vi förmodligen inte om dig?

Mindre bra på att laga mat…


Vi välkomnar Jörgen Persson till Padelförbundet!