SPF för en dialog med Andréas Johansson om hans roll i förbundet

Svenska Padelförbundet för en dialog med Andréas Johansson om hans fortsatta roll inom förbundet. Andréas var först assisterande förbundskapten för dam- och herrlandslaget under två säsonger och det senaste året haft delat ansvar med Dani Dios. Han har också varit förbundskapten för vårt J-VM-lag 2019 och tidigare varit delaktig i vår tränarutbildning.

Andréas kommer nu inte att fortsätta som förbundskapten för seniorerna, det är ett uppdrag som han upplever är svårt att ha parallellt med att coacha elitspelare i sitt team och att få ihop det tidsmässigt med sin egna satsning att jobba med padel på heltid.

Vi vill tacka Andréas för det han har gjort i rollen som förbundskapten och hans bidrag till att utveckla svensk landslagspadel på seniorsidan där största meriten är bronsmedaljerna i lag-EM i höstas för dam och herr.

Vi hoppas inom kort att kunna göra klart och presentera Andréas fortsatta roll i förbundet.

 

Svenska Padelförbundet