Anmälan uttagningsläger JVM 14-20 okt i Spanien

Svenska Padelförbundet har som förhoppning att vi ska deltaga med ett lag i JVM 14-20 okt 2019 i Castellón/Valencia, Spanien. I länken finns info och alla uppgifter hur man anmäler sig till uttagningarna, samma info mailas ut till klubbarna. Nu är det fokus på uttagningar till JVM eftersom spelarna i laget måste anmälas i slutet av juli, efter det kommer vi att fokusera på breddsatsningen och genomföra distriktsläger för alla som vill utveckla sin padel lite mer organiserat med våra distriktstränare (se tidigare pressmeddelande).  

Fredric Bengtsson, lagledare/team support Ungdomslandslaget
Calle Åkesson, ansvarig landslaget i styrelsen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.