Sverige möter Nederländerna i juniorlandskamp

Det svenska juniorlandslaget i padel kommer den 22-24/10 att möta Nederländerna i en vänskapslandskamp i Göteborg.

Vi är väldigt glada över att kunna arrangera en landskamp i Sverige för vårt juniorlandslag. En viktig del för svensk padels utveckling är att våra juniorer också får spela matcher och prova hur man ligger till i ett internationellt perspektiv. Vi ser fram emot spännande matcher och trevliga dagar i Göteborg där våra juniorer får en möjlighet till fortsatt utveckling av sin padel, säger Andréas Johansson, förbundskapten för det svenska juniorlandslaget.

Vi välkomnar Nederländerna till Sverige. Det ska bli riktigt roligt att få arrangera en landskamp för juniorerna. Vi ser med glädje fram emot fina padeldagar i Göteborg, säger Calle Åkesson, verksamhetschef för Svenska Padelförbundet.

Den svenska truppen kommer bestå av 24 spelare, 12 tjejer och 12 killar, alla kommer få spela matcher. Spelartruppen kommer presenteras den 5/10.

Landskampen kommer att spelas i Göteborg på Everysports arena och sändas av Padel-Television.