Sandra Andersson assisterande förbundskapten för juniorlandslaget

Svenska Padelförbundet har förstärkt juniorlandslagsorganisationen med Sandra Andersson som assisterande förbundskapten.

Sandra Andersson har en bred erfarenhet av elitidrott. Sandra har bland annat vunnit nio SM-medaljer i bordtennis. Sandra spelade i Svenska Padellandslaget 2014-2016 och var med och tog en fjärdeplats i VM i Portugal. Idag arbetar Sandra som padeltränare på padelgymnasiet i Båstad.

Vi är stolta och glada över att kunna förstärka ledningen för juniorlandslaget med Sandra Andersson. Sandras erfarenheter och kunskap kommer vara till stor nytta för våra juniorer säger Andréas Johansson, förbundskapten för det svenska juniorlandslaget.

Jag är tacksam över att få möjligheten att vara med och utveckla svensk padel. Juniorerna är svensk padels framtid och nu laddar vi för att åka till VM och göra ett bra mästerskap, säger Sandra Andersson.