Svenska Padelförbundet storsatsar på streaming av Svenska Padeltouren och SM

Svenska Padelförbundet gör nu en storsatsning på att streama svensk padel. Satsningen görs tillsammans med produktionsbolaget Sportway. Tillsammans kommer vi sända alla höstens deltävlingar på Svenska Padeltouren och SM. Sändningar kommer hålla hög kvalité. Allt för att vi ska kunna visa upp svensk elitpadel för alla intresserade i Sverige. Denna satsning är viktig för att kunna lyfta svensk padel en nivå till, säger Calle Åkesson, verksamhetschef för Svenska Padelförbundet. 

Svenska Padelförbundet har gjort klart med produktionsbolaget Sportway att de kommer streama resten av SPT och SM 2020. Sportway arbetar med digitala rättigheter, data och tv-produktion för förbund, klubbar och ligor för att optimera deras digitala rättigheter. Bland bolagets kunder finns SvFF, SIF, KLTK (Kungliga Tennis Klubben) m.fl.

Streaming tjänsten når man här:
https://svenskapadelforbundet.play.livearena.com/

Vi är otroligt glada över att få till detta avtal så att vi kan visa upp svensk elitpadel för alla padelintresserade i Sverige även under dessa tider med publikfria arrangemang, säger Verksamhetschef Calle Åkesson.

Redan till helgen kommer SPT Möller Bil Göteborg att streamas. Vi kommer att finansiera både via partners och pay-per-view. Fredagen kommer att vara fritt, lör och sön kan man köpa pass. Gå redan nu in och registrera ett konto så ni kan se padel på elitnivå i streaming på TV-nivå.