Lös din licens i Rankedin innan 15 februari för att få tillgång till rankingen för 2019

Viktig information!

I vårt jobb med att digitalisera Svenska Padelförbundet så måste man lösa licens innan 15 februari för att få tillgång till 2019-års ranking. Tanken är att nya digitala rankingen ska vara uppe 1 mars men vi har ett stort jobb med att lägga in alla licenserade spelare i systemet.

Eftersom att rankingen gäller i 12 månader så skapar vi kvartals-tider då rankingen från 2019 ”faller bort”, mars-juni (4 månader), juli-september, oktober-december. Man kan inte få tillgång till sin ranking för 2019 efter 15 februari i efterhand.

Efter 1 januari 2020 så är vi helt digitala via Rankedin.

Du behöver skapa ett konto på Rankedin och betala din licens. Lär mer här: Tävlingslicens

Din klubb behöver inte vara medlem i SPF för att du ska få tillgång till 2019-års ranking.

Hoppas ni har överseende med detta!