Nytt partnerskap – Wilson

Svenska Padelförbundet är glada att meddela att vi har skrivit ett partneravtal med Wilson som i och med det blir förbundets nya Bollpartner.

 

Partnerskapet innebär att Wilson stöttar förbundets barn- och ungdomssatsning, utveckling av nya tränarutbildningen, Swedish Padel Tour och landslagen. Wilson ingår också i nätverket SPF Quality Team.

Wilson och SPF kommer även att utveckla en ny boll tillsammans för SPT.

 

Förbundets åtaganden innefattar bl a följande:

  • Att marknadsföra Wilson som förbundets Bollpartner
  • Att använda Wilsons bollar på SPT, SM, läger och på våra tränarutbildningar
  • Att använda Wilsons utrustning på våra tränarutbildningar
  • Att marknadsföra olika erbjudanden till våra medlemmar och samarbetspartners.

Föreningar och samarbetspartners kommer alltså att kunna ta del av detta avtal genom olika erbjudanden.

 

Vi ser verkligen fram emot att komma igång med samarbetet med Svenska Padelförbundet. Vi vill med detta samarbete öka satsningen på barn- och ungdom och utbildning utav tränare och ledare i padelsverige. Vi kommer även jobba nära förbundet för att ta fram ännu bättre produkter för alla padelentusiaster ute i Sverige.

Johan Andersson

National Account Manager WILSON Nordics

 

Väldigt roligt och spännande att samarbeta med Wilson. De är ett starkt varumärke som vill vara med och utveckla svensk padel, det har varit en viktig faktor i beslutet att ingå partnerskap. Det ska såklart också bli intressant att tillsammans utveckla en boll med egenskaper som ska hjälpa oss att utveckla vårt spel här i Sverige.

Calle Åkesson

Sponsor- och partneransvarig