Vill du vara med och utveckla svensk padel?

Svenska Padelförbundet söker partners som vill vara med och utveckla svensk padel.

Vill du eller känner du någon som vill vara med och utveckla svensk padel? Tveka inte i sådana fall att kontakta oss för att prata vidare om hur det skulle kunna se ut.

Vi tänker på ett partnerskap tre olika nivåer:
1) Vill ni ingå i vårt affärsnätverk SPF Quality Team? Vi träffas 2-4 gånger under året, spelar padel, nätverkar och fortbildar oss inom olika teman. Vid ett av tillfällena reser vi till någon större tävling eller event utomlands.

2) Rikta satsningen mot något av våra prioriterade områden t ex Barn- och ungdom, Utbildning, Tävling och/eller Landslag

3) Bli en SPF Partner. Vi har en ambition och ett mål att med hjälp av ett antal partners få in samma summa som vi gick miste om med uteblivet medlemskap i RF. Får att kunna bygga en starkare organisation och införa ett eget aktivitetsstöd får vår barn- och ungdomsverksamhet så behöver vi hjälpas åt. 

Vi söker både långsiktiga samarbeten från 2020 och framåt men även fler partners 2019 för att stödja barn- och ungdomsverksamheten fullt ut eftersom intresset för Padellyftet har varit enormt.

Vid intresse kontakta:
Calle Åkesson  | Sponsor- och partneransvarig
calle@svenskpadel.se +46 73-183 98 54

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.