Redaktör: ”Mårre” Skånman

Lär känna Padelförbundet!

Säg hej till Mårre, vår nya redaktör för webb och sociala medier.

Hej vad heter du?
Mårten “Mårre” Skånman

Vem är du?
Jag skulle vilja säga padelproffs, men större delen av tiden är jag utanför padelbanan och jobbar med att hjälpa företag i deras kommunikation på en massa olika sätt i egen firma.
Innan dess har jag jobbat som journalist, PR-konsult och innehållsansvarig i digitala kanaler både redaktionellt och för olika varumärken.

Var bor du?
Jag bor i Stockholm med lagom avstånd till padelbanor och Nya Söderstadion med fru och två tonårsdöttrar. En del tror nog att jag bor i någon av stans padelhallar. Det är inte sant. Men vore inte så dumt…

Vad ska du göra för Padelförbundet?
Jag ska hjälpa till med att uppdatera förbundets digitala kanaler som redaktör och kommer jobba med Dickens som är kommunikationsansvarig.

Vad är det första du kommer göra?
Hitta en bättre bild på mig själv men sedan se över det befintliga innehållet på webben, Facebook, dra igång Instagram och sätta en liten plan för vad vi ska göra i kanalerna.
Därför vore väldigt bra och kul att höra vad alla padelspelare vill ha för information från förbundet, har du idéer om det så tveka inte att skicka ett mejl (marten@svenskpadel.se) och berätta!
Vi ska inte bli en konkurrent till befintliga redaktionella padelkanaler utan snarare bidra och stötta dessa med vad de behöver så mycket som möjligt.

Hur hittade du padel?
Jag har tennis i ryggen men tröttnade på att bara bli sämre och kände för att bredda mitt motionerande. En kompis jag spelat racketlon med ringde och var lyrisk om “den nya sporten” han hade testat. Det lät ju intressant och jag spelade sedan första gången när PDL öppnade sin första hall i Stockholm. Det var kärlek direkt.
Sedan dess spelar jag så fort jag får chansen. Älskar de olika dimensionerna i padeln som lagsport, den sociala aspekten och det goda humör som genomsyrar sporten.

När du inte spelar padel, vad gillar du att göra?
Jag har ett väldigt roligt jobb med kul uppdrag och projekt som tar en hel del tid. En ambition är att få med mina tjejer på padel, men det går inte jättebra.
Som före detta krogredaktör som precis flyttat tillbaka in till söder är det en fröjd att gå på krogen igen, men det är tyvärr ett hyfsat dyrt intresse. Andra lediga stunder åker vi annars ut till landet och leker, jag gillar att fiska, paddla (kajak) eller åka wakeboard, långfärdsskridskor på vintern eller varför inte ägna en heldag åt att laga mat.

Vi välkomnar Mårre till Padelförbundet!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.