Ny utbildningstege och nya kurser

Svenska Padelförbundet har utvecklat nya utbildningar för att möta föreningars och tränares behov. Välutbildade tränare är en nyckel för att föreningar ska ha god verksamhet och för att sporten ska växa och utvecklas i Sverige!

Bilden visar den nya utbildningsstegen för tränare. Introduktionskurs för ledare (helt digital) och Steg 1 – Träna för att lära erbjuds redan nu till hösten. Anmälan är öppen.

Introduktion för ledare

Denna grundkurs för padeltränare är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare och ledare inom idrotten Padel där du som ledare har som mål att stimulera till rörelse och idrott. Vi vill framförallt inspirera dig till ett spännande och viktigt uppdrag som tränare och ledare samt ge grundläggande padelkunskap.

Till Anmälan

Anmälan Svenska Padelförbundets Steg 1 – Träna för att lära

Steg 1- Träna för att lära kostar 3 100 kronor. Som förening kan man ta del av projektstöd som ger 2000 kronor i stöd per deltagare (kursen kostar då 1 100 kr). Då behöver ansökan vara inskickad senast 31 oktober. Föreningnar kan också anordna utbildning i sin egen föreningsmiljö, ofta med stöd av RF-SISU – vid intresse kontakta David Gelinder på david@svenskpade.se

Kursen genomförs på följande platser och datum:

21 oktober – Gävle.
4 november – Jönköping.
2 december – Stockholm.
2 december – Helsingborg.

Observera att antalet platser är begränsade.

Till Anmälan