Presentation av medarbetare på Svenska Padelförbundet

Svenska Padelförbundet växer!

Anställningarna är en otrolig viktig del i att utveckla dom vi är till för – där föreningarna, våra medlemmar, och era medlemmar är den största delen i det. Jag ser otroligt mycket fram emot att kunna utveckla vår organisation och bygga ett effektivt team som kan utveckla, serva och bemöta föreningarna behov framåt. Vi hoppas att tjänsterna kommer göra stor nytta för föreningarna och att dom kommer bidra till att utveckla både vår bredd- och elitverksamhet.  Vi ser också att tjänsterna tillsammans med regionerna kommer göra att vi kan gå vidare med vår struktur för att utveckla vår barn- och ungdomsverksamhet

Det är också så kul och inspirerande med allt stöd ute i vår verksamhet. Det är väldigt motiverande när olika aktörer pushar, stöttar och kommer med förslag på hur vi kan göra i olika frågor. Den energin vi får när föreningsrepresentanter vill diskutera utveckling tillför mycket för det är det vi verkligen brinner för i Svenska Padelförbundet. / Calle Åkesson – Förbundschef Svenska Padelförbundet.

 

Jens Grafström – Tävling/Utbildningsansvarig

Jag är 47 år gammal och bor i Borås med min fru och våra två barn. Har i stort sett hela mitt liv jobbat med golf i någon form, från spelare till instruktör och vidare till golfresebranschen.

Idag är det mindre golf och mer padel samt ledaruppdrag i innebandy i vår lokala förening Sandareds IBS där jag tränar Flickor-15 sedan 6 år tillbaka.

Har varit del av Svenska Padelförbundet sedan våren 2021 i rollen som tävlings- och utbildningsansvarig. Otroligt spännande och lärorikt att få vara med på padelns utvecklingsresa och jag gillar verkligen miljön och utmaningarna längs vägen.

Stina Packalén – Partnerskapsutvecklare

Stina heter jag och Varberg och Visby är mina trevliga hemorter jag pendlar mellan. Är 53 år fyllda med man och fyra barn varav två är bonusar. Efter nära 15 år hos Sveriges största sponsringsköpare Svenska Spel – de senaste sex åren som Avtalsutvecklare Sponsring – startade jag eget inom sponsring i november 2021. Under tiden på Sponsring på Svenska Spel utvecklade jag partnerskapen med Sveriges Olympiska Kommitté (SOK), Riksidrottsförbundet (RF), Svenska Handbollförbundet, SDHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Svenska Bandyförbundet.

Jag är anlitad på deltid som Partnerskapsutvecklare sedan december 2021. I uppdraget är jag beställare och utvecklar bl a visuella och konceptuella formaten för SPFs tävlingar för att göra svensk Padel ännu attraktivare att synas och verka tillsammans med. Det är också mig våra befintliga partners ska vända sig till när de vill aktivera sina partnerskap.

Lisa Larsson – Föreningskonsulent

Så roligt att äntligen vara på plats! Lisa här, 32 år från Västerås. Har en idrottsbakgrund inom fotboll och handboll men såklart ett allmänt idrottsintresse. Idag spelar jag självklart en del padel men inte på någon högre nivå, jag tränar även Crossfit på fritiden. 2015 tog jag examen från Coaching och Sport Management på Linnéuniversitetet i Växjö. Sen dess har jag bott i Skövde och jobbat på Västergötlands Fotbollförbund där jag haft hand om främst föreningsutveckling och spelarutbildning.

Idag är jag väldigt glad över att titulera mig föreningskonsulent på Svenska Padelförbundet. En tjänst jag ser fram emot att utveckla tillsammans med er föreningar. Jag är till för er och ska göra mitt bästa för att stötta er i er uppstart och utveckling!

Benjamin Potros – Förbundskoordinator

Hej på er! Benjamin heter jag, är 33 år gammal och bor i Älvsjö, Stockholm. Föreningsliv och träning är en stor del av mig och min vardag. Tränade och tävlade inom Brasiliansk Jiu Jitsu och har motiverats av föreningslivet sen dess. Har en examen inom Idrottsvetenskap på Högskolan i Gävle och har jobbat som föreningsutvecklare, Projektledare på Svenska Motionsidrottsförbundet Korpen där jag stöttat föreningar med föreningsutveckling, digitala verktyg och verksamhetsutveckling. 2019 så testade jag på Padel och jag har fortsatt spela sen dess, för min del så har det varit på motionsnivå tillsammans med vänner och min sambo.

Min roll på Svenska Padelförbundet heter Förbundskoordinator. Vad det betyder i praktiken är att jag stöttar föreningarna, förbundsstyrelsen och verksamhetschefen med det operativa arbetet. Tex samordning, kommunikation med RF/SISU, tävling, samarbetspartners, hemsida och medlemsregister.

Mikaela Lecomte Seger – Verksamhetsutvecklare för utbildning, Barn & ungdom och Parapadel

Jag är 38 år och bor i Stockholm tillsammans med min man, tre barn och två hundar. Jag är en positiv och energisk person som älskar utmaningar av olika slag. Idrott har varit en stor del av mitt liv under många år där jag spenderat allra flest timmar på tennisbanan, både som spelare och tränare. Jag trivs ute i naturen och tillbringar mycket tid på cykel, skidor eller joggandes tillsammans med våra siberian huskies.

Jag har en examen inom Sports Management från USA där jag spelade collegetennis. Efter examen 2010 tävlade jag internationellt ett år, följt av diverse uppdrag hos tennisföreningar och nu närmast har jag jobbat på RF-SISU Stockholm som idrottskonsulent.

Nu är jag anställd halvtid på Svenska Padelförbundet och jobbar som verksamhetsutvecklare inom utbildning samt barn och ungdom. Resterande tid jobbar jag på Svenska Tennisförbundet med paratennis, trygg tennis och utbildning.

David Gelinder – Kursansvarig SPF tränarutbildning. Landslagsansvarig Ungdomslandslaget

Jag är 42 år gammal och bor i Örebro tillsammans med min fru och tre barn. Är en engagerad föreningsmänniska som varit både scoutledare, tennis- och fotbollstränare och numera är tränare i padel.

På Svenska padelförbundet är jag övergripande ansvarig för ungdomslandslaget och också kursansvarig för förbundets tränarutbildningar. Jag delar min tid på förbundet med att vara politisk sakkunnig på kommunalrådskansliet i Örebro kommun. Det känns väldigt roligt att vara med på Svensk padels utvecklingsresa tillsammans med engagerade spelare, ledare och föreningar.

Sandra Örtevall – Kursansvarig SPF tränarutbildning. Förbundskapten Ungdomslandslaget

Hej, Sandra heter jag, 24 årig tjej som är uppväxt i Segeltorp men som numera bor i Viksberg tillsammans med min sambo där vi bygger vårt drömhus. Efter en lång elitsatsning inom tennis där jag fått uppleva allt det vackra men även sportens baksidor valde jag att studera till personalvetare på Stockholms Universitet. Parallellt med mina studier fastnade jag för padel och har sedan dess hunnit representera Sverige på mästerskap. Idag är jag fortfarande aktiv elitspelare men kände att jag efter mina studier skulle vilja jobba ännu mer med padelns utveckling. Idag är jag, förutom min tjänst på SPF, verksamhetsansvarig i en padelförening i Stockholm samt driver mitt egna företag.

Min roll på Svenska Padelförbundet är att jag ingår i ett utbildningsteam som ska ta fram SPF Tränarutbildning. Innehållet ska täcka alla områden så att helheten blir en utbildning i världsklass. Förutom att jag är utbildningsansvarig har jag även fått förtroendet som förbundskapten för ungdomslandslaget.