Rankedin introducerar freemium-plan

Rankedin introducerar en freemium plan för spelare och vissa funktioner kommer endast att erbjudas PRO-användare. Detta betyder inte att användarna behöver betala för att anmäla sig till  tävlingar, de väsentliga funktionerna kommer fortfarande att vara kostnadsfria.

 

Priset för PRO-planen är 12 Euro / år eller 2 Euro / månad.

De två första veckorna är gratis för att testa tjänsten PRO.

 

Rankedin är ett It-företag som erbjuder en kostnadsfri tjänst för tävlingshantering som används av flertalet padelförbund i Europa. Systemet är ett viktigt verktyg för att hantera tävlingar, rankingar och licenser, vilket underlättar arbetet enormt för förbunden. Det är också ett verktyg där vi har all historiska data om tävlingar och spelare som lagras digitalt vilket underlättar arbetet för förbundet.

 

Rankedin har informerat Svenska Padelförbundet om beslutet att införa en betalversion (PRO) av systemet där de grundläggande och icke-väsentliga funktionerna kommer att förbli kostnadsfria.

 

Funktionerna som kommer att vara tillgängliga för PRO-användare är spelarstatistik, historiska rankingar, skicklighetsmätningar, h2h statistik mm. Skapandet av en profil, att hitta och gå med i tävlingar, att delta i förbundets rankning och allt grundläggande kommer att förbli tillgängligt för alla spelare.

 

Rankedin har stöttat förbundet och varit en kostnadsfri partner under flera år. Vi tror att deras idé att gå vidare som företag kommer gynna Svenska Padelförbundet när det kommer till utveckling under kommande år.

 

För vidare information besök: http://www.rankedin.com