Svenska truppen till VM-kvalet i Derby

Truppen som ska representera Sverige vid VM-kvalet i Derby 30:e september – 2:e oktober är uttagen.

”Jag ser verkligen fram emot att åka till Derby med denna trupp. Det är stort både för mig och svensk padel att kunna ha med en spelare som Carolina Navarro Björk i laget. Jag ser även fram emot att ha med ett par yngre och nya spelare i laget och se hur de presterar. Det blir ett tufft och spännande kval. Vi ska visa att Sverige är att räkna med” säger damernas förbundskapten Mari Andersson

”Det finns inget bättre än att representera Sverige och efter vår fjärdeplats i EM förra året fick vi mersmak och det känns fantastiskt roligt med ett nytt mästerskap. Jag är grymt taggad inför ett tufft kval och målsättningen är såklart att ta oss vidare, för att sen kunna utmana om riktigt bra placeringar i mästerskapet” säger herrarnas förbundskapten Jonas Björkman

Följande spelare är uttagna att representera Sverige vid kvalet i Derby.

Damerna:

Ajla Behram

Amanda Girdo

Anna Åkerberg

Baharak Soleymani

Carolina Navarro Björk

Ida Jarlskog

Smilla Lundgren

Åsa Eriksson Krueger

Herrarna:

Simon Vasquez

Daniel Windahl

Daniel Appelgren

Viktor Stjern

Johan Brunström

Anton Andersson

Albin Olsson

Douglas Rutgersson