”Padel för alla genom hela livet” – Familjedag WAP Tornby. Tisdag 28/6

Tisdag 28:e juni bjuds det till familjedag på WAP Tornby. Familjedagen kommer ha ett fullspäckat schema. Samtidigt som Padel-SM pågår för fullt inne i arenan är det aktiviteter på utebanorna. Det blir både prova-på genom Svenska Spels initiativ ”Tillsammans för fler i rörelse!” och uppvisning med allt från morgonpigga pensionärer och junior-Sverigeelit till rullstolspadelspelare och maskotspel. Mari Andersson och Jonas Björkman, förbundskaptener för dam- och herrlandslag kommer att vara på plats.

På plats är också nya padelmaskoten Wappe som hoppas att det kommer riktigt många barn som vill prova på.

Från WAP Padelklubb Linköping vill vi visa att padel verkligen är till för alla. Alla kan ha kul! Vi hoppas så klart att detta ske leda till så stort intresse att du väljer att gå med i vår förening. Det är i föreningslivet som svensk idrott riktigt blomstrar, säger Suzanne Karlsson från WAP Padelklubb.