Nya datum för lag-sm kval, Junior-SM, Veteran-SM samt SPT7

På grund av restriktioner och osäkerhet kring pandemin har ett antal tävlingar fått nya datum. Vi sätter tryggheten och hälsan främst. Vi har förståelse för att flyttade datum kan ställa till det för enskilda, men vi måste fortsätta ta vår del av ansvaret för att minska såväl risker som smittspridningen.

När det gäller lag-SM kvalet så flyttas det fram till 1-3/10 och det för att möjliggöra att kunna ha 8 lag som kvalar vid varje regionalt kval under förutsättning att restriktionerna lättar. Det hade inte varit möjligt under augusti. Vi återkommer med mer information inom kort.

Junior-SM och Veteran-SM delas upp och genomförs vid två tillfällen istället för att genomföras gemensamt. På så sätt kan vi ha större deltagarantal. Vi återkommer med mer information inom kort.

Den sjunde deltävlingen av SPT flyttas till den 5-7/11.

Samtliga nedanstående tävlingar har fått nya datum:

1-3/10 Lag-SM kval, fyra regionala kval genomförs.

8-10/10 Junior-SM

22-24/10 Veteran SM

5-7/11 SPT7