Matilda Hamlin ersätter Sofia Arvidsson i EM

Matilda Hamlin kommer ingå i det svenska landslaget som deltar i Europamästerskapet i padel istället för Sofia Arvidsson som fått förhinder och kan inte delta.

Jag är väldigt glad över att Matilda Hamlin tackat ja till att spela EM för Sverige. Hamlin är en av Sveriges bästa backhandspelare och i den senaste SPT-tävlingen var hon i final tillsammans med Ajla Behram. Hamlin kommer att tillföra energi och en stark laganda till den svenska truppen. Givetvis är det tråkigt att Sofia Arvidsson inte kan delta, men Sverige har ett mycket starkt landslag, säger Mari Andersson, förbundskapten för Svenska damlandslaget i padel.

Det ska bli väldigt roligt att få delta i EM med det svenska landslaget. Jag ser fram emot att få åka till Spanien tillsammans med laget, säger Matilda Hamlin.

Självfallet hade jag sett framemot att spela för Sverige men får tyvärr inte ihop livspusslet denna gången. Jag kommer heja allt jag kan på hemmaplan och jag är övertygad om att både tjejerna och killarna kommer göra bra ifrån sig i detta EM, säger Sofia Arvidsson.