Marc Sätre om padelfesten i Västerås

Inför SPT i Västerås 26-28 april berättar tävlingsledaren Marc Sätre från Västerås Padel Arena om turneringen och vad vi har att se fram emot.

Med Bossman SPT Masters i Västerås vill vi höja nivån ytterliggare några snäpp från tidigare tävlingar. Sveriges bästa spelare gör upp om titeln tillsammans med några av världens bästa spelare. Det kommer att spelas padel i minst 5 olika kategorier: Herrar A/B/C, Damer A/B samt troligen H45 och eventuellt Juniorer.

Vi kommer bygga upp en härlig uteservering och servera god mat, sallader, fika med mera. Vi kommer bygga upp en tillfällig webbstudio där självaste Padelpodden himself William Sjögren Gomez är en av programledarna. Padelfebers stjärnskribent Johan Håkansson finns på plats för att ge dem smaskigaste nyheterna och vi kommer själva också intervjua spelare, publik och funktionärerna på plats.

Det kommer förutom Sverige eliten även finnas några av världens bästa spelare hos oss för att göra upp om SPT titeln. Allt detta under Padeltrainer Daniel Dios vaksamma ögon som också finns på plats under helgen för att kommentera matcher samt coacha vissa av spelarna.

Vi hoppas verkligen att alla kommer för att uppleva detta. Välkommen till Västerås Padel Arena för ett av årets garanterat bästa happenings.

Håll dig uppdaterad om SPT Masters 26-28 april via Västerås Padel Arenas Facebooksida, där hittar du även information om livsändningar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.