Kommunikationsansvarig: Dickens

Lär känna Padelförbundet!
Denna gången presenterar vi den som är Kommunikationsansvarig.

Namn?
Claes Dickens

Vem är du?
Jag är en Art Director som jobbar på ett investmentbolag, driver en reklambyrå och är med i lite andra konstellationer.

Var bor du?
Jag bor med mina två busungar (varannan vecka) i ett radhus i Örebro.

Din roll på Padelförbundet?
Kommunikationsansvarig.

Vad vill du åstadkomma?
Jag vill bygga sporten Padel och Svenska Padelförbundet till ett starkt varumärke i Sverige. Vi bygger nu från grunden för att göra en trevlig och digital grund att stå på. Det digitala blir mer och mer viktigt och det kommer hända en hel del under året.
Så jag hoppas helt enkelt att man gillar logotypen och hemsidan så långt.

Hur hittade du Padel?
Första gången jag spela Padel var på Ekerö. Jag mot två andra… och lyckades faktiskt vinna och tyckte det var så himla kul. Så när en bana byggdes i Örebro så var jag en av dom första att stå på banan.

När du inte spelar Padel, vad gillar du att göra?
Jag är fd squashspelare (spelat bl a Elitserien) och tycker fortfarande att det är himla skoj. Men nu blir det väldigt sällan då Padeln tagit över. Golf önskar jag spela mer. Gillar serier och en bra film. Önskar jag var duktigare på att laga mat.
Sen är jag en tänkande själ. Jag har alltid något i tankarna, vare sig det gäller trädgård eller affärsidéer.

Vi välkomnar Claes Dickens!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.