Huvudsponsor – Eurofinans AB

Eurofinans AB har från 2018 gått in som huvudsponsor till Svenska Padelförbundet. Avtalet sträcker sig i 5 år och ger Padelförbundet ytterligare förutsättningar att utveckla sin verksamhet.

”Att Padel växer så det knakar i Sverige, är nog de flesta överens om. Därför är det otroligt rolig att Eurofinans AB vill vara en långsiktig partner till Svenska Padel Förbundet, säger Ordf Novy Karlsson”.

euro

Eurofinans AB – Vi erbjuder tjänster som underlättar din vardag och gör att du och ditt företag kan fokusera på det ni är bäst på. Det kan handla om allt från fakturaköp till finansiering och juridik. Med våra experter är du i trygga händer. Läs mer om Eurofinans AB på http://www.eurofinans.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.