Skapa turnering eller tävling

Att tävla är kul och spännande, inte bara att möta sina krafter mot andra spelare, utan även få möjlighet att lära känna flera som älskar padel!

Det finns flera sätta flera tävlingsformen som tex ”Cup Americano”, som är en social tävlingsform där alla spelar med alla! Otrolig rolig tävlingsform som även fungerar utmärkt att spela i Mix format, dvs Tjej och Kille.

Sanktionerade tävlingar (A & B klass)
Föreningar och klubbar kan arrangera en ”Sanktionerad tävling” (Max 3 st/år) där spelare tilldelas rankingpoäng beroende på placering i tävlingen. Kostnaden att arrangera en tävling är 1500 kr.

Swedish Padel Tour – SPT
Svenska Padelförbundet ansvarar för SPT tävlingar som sker runt om i landet. SPT är 8 st tillfällen per år samt en avslutande Masters tävling dit de spelare måste kvalificera sig till. Dessa tävlingar riktar sig till den svenska eliten och spelar de spelare som är högst rankade i Sverige. Att arrangera en SPT tävling kostar 5000 kr.

Ansökan, information samt frågor gällande att arrangera en sanktionerad eller SPT tävling skickas till förbundets tävlingsansvarig: bjorn.stolt@svenskpadel.se


Tävlingsmall

Excel-fil: Tävlingsmall Dec 2019
Pdf-fil: Lathund för Tävlingsmall – 2019-07-28

Tävlingsmall +45

Excel-fil: Tävlingsmall +45 – Juli-September 2019

Kategori C-mall

Excel-fil: Kategori C-Mall – 2019-12-03